7X voordelen van nieuwbouw

1. ONDERHOUDSVRIJ

De gehele woning is nieuw en fris en heeft de eerste vijf jaar nauwelijks onderhoud nodig. Dit is mede te danken aan de materiaalkeuzes die zijn gemaakt voor het project Greenville.

2. WONING/APPARTEMENT OP MAAT

Een nieuwbouwwoning kun je geheel passend maken voor je eigen gebruik. Zo kun je eventueel slaapkamers samenvoegen, zelf je keuken, sanitair en tegelwerk kiezen en daarnaast compleet conform jouw smaak inrichten en hierop ook elektra aansluitingen afstemmen.

3. GARANTIE

De stadswoningen/appartementen worden gebouwd met SWK garantie. Als er dingen mis zijn met de woning, heb je hiermee altijd garantie conform de garantieperiodes opgegeven door het SWK. Tevens biedt het SWK een afbouwgarantie mocht de aannemer onverwachts failliet gaan.

4. COMFORTABEL

Je nieuwbouwappartement/woning is goed geïsoleerd tegen kou en hitte en voldoet aan de strengste wettelijke eisen voor geluidsisolatie en uiteraard aan de laatste eisen van het bouwbesluit. Dit betekent onder meer hogere deuren, hogere plafonds en trappen die minder steil zijn. Ook de luchtkwaliteit in de woningen/appartementen voldoet aan de laatste normen.

5. ENERGIEZUINIG
Je woning wordt zeer energiezuinig gebouwd mede door het gebruik van zonnepanelen en een goede isolatie. Je zult zien dat straks je energierekening lager is. Uiteraard ontvang je straks bij oplevering het energielabel A. Bovendien draagt Greenville met een EPC van -0,3 mee aan een beter klimaat en een beter milieu.

6. DUURZAAM

Een nieuwbouwwoning belast het milieu minder en zorgt voor een geringere uitstoot van CO2. Daarnaast wordt er in Greenville tevens gezorgd dat de nodige flora en fauna zich kan vestigen. De beplanting op de dakterrassen en de waterpartijen in de binnentuinen zijn gericht op het aantrekken van vogels en vlinders. Tevens wordt het opgeslagen regenwater gebruikt voor de irrigatie van de beplanting die wordt aangebracht bij Greenville.

7. VEILIG

Standaard wordt je huis gebouwd conform de modernste veiligheidseisen. De appartementen met een centrale hal zijn voorzien van een Call me systeem waarmee je met een app op de telefoon direct kunt zien wie er voor je aanbelt in de centrale hal.