Goed nieuws! De bouw van Greenville gaat starten!

Wellicht heeft u het al gezien, de eerste voorbereidende werkzaamheden zijn reeds gestart. De komende tijd worden bouwwegen aangelegd, bouwhekken en bouwketen geplaatst en damwanden aangebracht. Daarna wordt het terrein ontgraven.

Medio november verwachten wij de eerste palen in de grond te slaan. Dat is een reden voor een feestje. De kopers ontvangen hiervoor een persoonlijke uitnodiging en bericht waarin de vervolgstappen worden aangegeven. Heeft u nog geen stadswoning of appartement in Greenville gekocht dan is wellicht nu het moment!

Nieuwsgierig geworden? Bekijk de nog beschikbare woningen via de woningkiezer.
De stadswoningen zijn er vanaf € 368.000,-  tot € 620.000,- met 102m2 t/m 176m2 woonoppervlakte. De beschikbare appartementen zijn er vanaf € 321.000,- tot € 900.000,- met 73m2 t/m 205m2 woonoppervlakte. Het gaat hier om mooie en ruime appartementen met tot wel vier kamers.

Energiezuinig wonen

Altijd al willen wonen in een energiezuinige woning? In Greenville bent u verzekert dat uw appartement voldoet aan de laatste wetgeving rondom de energie prestatie coëfficiënt (EPC). Sterker nog: Greenville gaat verder. De huidige wetgeving vraagt om een EPC van 0,4 Greenville biedt u een EPC van -0,3 waarmee u verzekerd bent dat uw woning meer dan voldoet aan het energielabel. Met deze wetenschap heeft u ook recht op een korting op een gedeelte van uw hypotheek. Informeer bij uw hypotheekverstrekker voor de mogelijkheden.

Wat betekent zo’n energiezuinig gebouw zoal?

– Gasloos

– Volop zonnepanelen (op het dak en in de gevel), waarvan een groot deel is toegewezen aan de woningen zelf (direct profijt)

– Triple glas ook wel HR +++

– Douche WTW (warmte terugwin systeem), dit systeem gebruikt de warmte van het gebruikte douchewater om het koude douchewater naar de thermostatische mengkraan voor te verwarmen Hierdoor wordt er een extra energiebron gecreëerd van 11kW.

– WTW installatiesysteem, dit systeem zorgt ervoor dat de gebruikte warme lucht in een woonkamer wordt afgezogen en de verse koude lucht wordt verwarmd door met een speciaal ontwikkelde diamantvormige tegenstroomwisselaar. Deze zorgt voor warmteoverdracht tussen deze twee luchtstromen waardoor een maximale hoeveelheid warmte wordt teruggewonnen uit de afgevoerde ventilatielucht. Wat u kosten bespaard bij het opwarmen van vertrekken.

– Waterberging in het gebouw zelf (opgeslagen regenwater wordt gebruikt voor de irrigatie van de beplantingen)

– Screens op de woningen met een zuid en zuidwestgevels (m.u.v. inpandige balkons)