Greenville fietsen én infocentrum open

Greenville fietsen én infocentrum open

Goed nieuws vanuit Leidsche Rijn Centrum! In de gele bouwketen van Heijmans aan de Madridstraat hebben we een informatiecentrum geopend. Vanaf nu is het mogelijk om iedere donderdag vrijblijvend langs te komen op de bouwlocatie. Ons verkoopteam is tussen 9:00 – 17:00 uur aanwezig om je meer informatie te geven over de beschikbare woningen en de vorderingen van de bouw. Loop de trap op naar boven en bekijk de bouwplaats vanuit het informatiecentrum. Ook de maquette van Greenville is te bewonderen.

Ontdek Leidsche Rijn op de fiets!

Je komt waarschijnlijk bij ons langs met de auto of het OV, maar je wilt ook graag weten wat er in Leidsche Rijn te doen is. Daarom hebben we nu twee stadsfietsen beschikbaar, zodat je de buurt op de fiets kunt ontdekken! Wil je weten waar dat leuke koffietentje zit of waar je in de zomer lekker langs het water kunt genieten? Wij hebben de hotspots verwerkt in twee fietsroutes. Dus pak onze stadsfietsen, ga erop uit en ontdek Leidsche Rijn!

LET OP: De stadsfietsen worden alleen op donderdag uitgeleend. Mocht je op een andere dag met je eigen fiets de route willen fietsen kunt je altijd de kaart van de fietsroutes ophalen bij één van onze makelaars of hier downloaden.
Voor de beschikbaarheid van de fietsen neem je contact op met Martine Habers +31 (0)6 11 83 84 07