PREVIEW AVONDEN

We willen je graag nader kennis laten maken met Greenville.  Daarom organiseren we op  27 en 28 maart en 3 april drie preview avonden. Tijdens deze bijeenkomsten vertelt de architect over zijn visie op het plan en geven we een overzicht van alle woningen in Greenville.

Samen met makelaars en medewerkers van Heijmans kun je de plattegrond(en) van je favoriete bouwnummer(s) bekijken. Daarbij zullen we eveneens een indicatie van de vrij op naam prijzen geven. Uiteraard is er tijdens de preview bijeenkomsten alle gelegenheid voor het stellen van vragen.

Vul je account aan

We zullen de geïnteresseerden uitnodigen op basis van de prijsklasse waarin een woning wordt gezocht. We willen namelijk graag gerichte informatie over de woningen met je delen. Het is daarom belangrijk dat je aangeeft in welke prijsklasse je op zoek bent.

De prijsklasse en overige gegevens kunnen worden ingevuld in jouw persoonlijke Greenville account.
Mocht je het account nog niet hebben aangevuld, dan verzoeken wij je deze gegevens aan te vullen.
Let op: Alleen geïnteresseerden die hun gegevens compleet hebben ingevuld, ontvangen een uitnodiging voor één van de preview avonden.

Log in via deze link en klik op het tabblad ‘Mijn profiel’ om je gegevens aan te vullen. Of kopieer deze link in je adresbalk: https://account.greenville-utrecht.nl/#inloggen

Heb je nog geen Greenville account? Meld je dan aan via de website.