Start verkoop van Greenville Fase 1 is een feit!

Eindelijk is het zover: de start verkoop van Greenville Fase 1 is een feit! Deze eerste fase bestaat uit 91 luxe appartementen en stadswoningen.

Vanaf 6 juni kan je alle verkoopdocumentatie online vinden, zoals de prijslijst, de woningplattegronden, verdiepingsplattegronden, optielijst en technische omschrijving.

Om het appartement of de stadswoning te vinden welke het beste aansluit bij je woonwensen, kun je vanaf 6 juni gebruik maken van een handige woningzoeker. Zoek op type woning, prijs, verdieping, woninggrootte, aantal kamers en/of type buitenruimte en vind de woning die het beste bij je past.

Digitaal inschrijven
Je kunt je vanaf 6 juni digitaal inschrijven via jouw Greenville account. Via de nieuwsbrief zullen we je informeren hoe dit werkt.
De inschrijfperiode sluit op 18 juni aanstaande om 12.00 uur. De woningen zullen op basis van toewijzing worden verdeeld.

Vragen?
We kunnen ons voorstellen dat je tussentijds vragen hebt. De makelaars staan je graag te woord. Je kunt de makelaars telefonisch of per email bereiken. Wil je liever een persoonlijk gesprek? Dat kan ook. Neem hiervoor contact op met één van onze makelaars.

Verkoopprocedure
Na het sluiten van de inschrijfperiode volgt binnen enkele dagen de toewijzing. Bij de terrasappartementen werken wij met biedingen met een vastgestelde v.o.n. prijs waar je op kunt bieden. Wanneer er meerdere gelijke biedingen op een terrasappartement zijn, vindt er een toewijzing plaats.

Voor alle overige appartementen en de stadswoningen wijzen wij zoveel mogelijk toe op eerste voorkeur. Bij meerdere inschrijvingen op een bouwnummer wordt er geloot middels een computersysteem.

Graag wijzen wij je erop dat alleen de personen vermeld op het inschrijfformulier het betreffende appartement/stadswoning mogen kopen na toewijzing. Je kunt een toewijzing niet doorgeven aan familieleden of vrienden. Tevens geldt één inschrijving per huishouden.
Wanneer je één of meerdere appartementen/stadswoningen als belegging wilt kopen dan kun je dit aangeven op het inschrijfformulier.

Als je een appartement of stadswoning toegewezen hebt gekregen, neemt de makelaar contact met je op voor het maken van een optiegesprek. Indien je geen appartement of stadswoning hebt toegewezen gekregen, ontvang je een e-mail en sta je op de reservelijst.

Kun je niet wachten tot 6 juni?
Neem dan alvast contact op met de makelaar. Vanaf 31 mei kun je daar je favoriete bouwnummer(s) zoeken en bekijken, de verkooptekeningen en prijslijst in zien en/of je alvast inschrijven. Overigens heeft de datum of het tijdstip waarop je jezelf inschrijft geen invloed op de toewijzing. In alle gevallen geldt dat je je inschrijving voor 12.00 uur op 18 juni 2018 moet hebben ingediend.