Verkoop Fase 2 gestart!

Na de start van de bouw is er weer goed nieuws! De verkoop van de tweede en laatste fase van Greenville is gestart. Het nieuwe aanbod bestaat uit 16 appartementen, 9 meerlaagse stadswoningen en 7 terrasappartementen met grote buitenruimtes. De woonoppervlaktes variëren van 60 m2 tot 185 m2 en de prijzen beginnen bij €279.500,- vrij op naam.

Vanaf nu is alle verkoopdocumentatie op de website van Greenville te vinden, zoals de prijslijst, woningplattegronden, verdiepingsplattegronden en optielijst. Je kunt je vanaf nu ook direct online inschrijven op je favoriete bouwnummer(s).

Meer informatie

Via de woningzoeker of de interactieve kavelkaart in het online magazine op de website kun je de woning zoeken die het beste aan sluit bij je woonwensen.

Wil je meer informatie of heb je vragen? De makelaars staan voor je klaar. Je kunt de makelaars telefonisch of per e-mail bereiken. Liever een persoonlijk gesprek? Dat kan uiteraard. Neem ook hiervoor contact op met de makelaars.

Digitaal inschrijven

Je kunt je vanaf vrijdag 2 november digitaal inschrijven op je favoriete bouwnummer(s) via je eigen Greenville account. De inschrijfperiode voor fase 2 sluit 12 november 2018 om 12.00 uur.

Dit werkt als volgt:

Stap 1: Maak onder dit stappenplan een Greenville account aan. Heb je al een account? Ga dan naar stap 2.

Stap 2: Log in in jouw Greenville account of kopieer deze url in je browser: https://account.greenville-utrecht.nl/#inloggen

Stap 3: Klik in je account op ‘Digitaal Inschrijfformulier Particulier’ of ‘Digitaal Inschrijfformulier Beleggers’.

Stap 4: Vul alle gegevens in en kies de woning(en) uit van jouw voorkeur. Op de Terrasappartementen kan geboden worden. Alle overige woningen hebben een vaste vrij op naam prijs. Is de woning van jouw voorkeur al onder optie of gereserveerd? Dan plaatsen we je op de reservelijst.

Verkoopprocedure

Na het sluiten van de inschrijfperiode volgt binnen enkele dagen de toewijzing. Bij de terrasappartementen werken we met biedingen waarbij de v.o.n.-prijs op de prijslijst de vanaf-prijs is. Het hoogste bod krijgt het betreffende bouwnummer toegewezen. Wanneer er gelijke biedingen zijn, wordt er geloot. Dit gebeurt automatisch door een computersysteem. Voor de overige appartementen en stadswoningen wijzen we zoveel mogelijk toe op eerste voorkeur. Bij meerdere inschrijvingen op een bouwnummer wordt er eveneens geloot.
Als je een (terras)appartement of stadswoning toegewezen hebt gekregen, neemt de makelaar contact met je op voor het maken van een afspraak voor een optiegesprek. Is dit niet het geval, dan ontvang je een e-mail en sta je op de reservelijst.

Graag wijzen wij je erop dat alleen de personen vermeld op het inschrijfformulier het betreffende appartement/stadswoning mogen kopen na toewijzing. Je kunt een toewijzing niet doorgeven aan familieleden of vrienden. Tevens geldt één inschrijving per huishouden. Wanneer je één of meerdere appartementen/stadswoningen als belegging wilt kopen, dan gebruik je het inschrijfformulier voor beleggers.